"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A reptéri parkolás remek opció

Rengetegen választják a légitársaságokat a hosszabb utazások alkalmával. A reptéri parkolás lehetősége ilyenkor kiemelt fontosságú, ezért a vállalatok igyekeznek a lehető legjobb feltételeket megteremteni. A garázsokat a nap 24 órájában őrzik és kamerás megfigyelés alatt tartják, így a járművek biztonságban vannak.

Pozitívumként meg kell említeni, hogy a személyzet segítséget nyújt lemerült akkumulátor vagy leengedett kerék esetén. A megállóhelyről a célállomásig transzfer szállítja az utasokat.

A foglalás történhet interneten keresztül is, ami kifejezetten kényelmes megoldás. A reptéri parkolás díját átutalással is fizetheti. A jármű kulcsát a helyszínen leadhatja, ha úgy tartja a kedve. Manapság sokan élnek ezzel a lehetőséggel, mivel így nem kell a nyaralás során vigyázni rá.

Autókozmetikára is van lehetőség, amit érkezéskor, esetleg a külföldi út során megrendelhet. Extra szolgáltatásokat is igényelhet, mint például a gumik ápolása, viaszozása vagy a habos előmosás. A reptéri parkolás minden esetben rugalmasan zajlik.

Kategória
Címkék