"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A női krém sok mindenen segít

Ciklusbarát krém

Ciklusbarát krém

Csak a nők tudják igazán, mennyi probléma nehezítheti meg a mindennapokat. Egy fájdalmas menstruáció nemcsak a közérzetre van rossz hatással, hanem a hangulatra és a kedvre is. Azonban segíteni is lehet ezen a gondon a ciklusbarát krém használatával.

A progeszteron krém yam gyökér kivonattal kifejezetten nőgyógyászati problémák kezelésére ajánlott. Mivel az ösztrogéndominancia is gyakran elfordul a nőknél, bizonyos tünetek esetében érdemes orvoshoz fordulni. Ilyen például a felborult ciklus, ami fájdalmas vagy túl erős, továbbá a hőhullámok, vagy az éjszakai intenzív izzadás is gondot jelenthet.

Mivel számos hasonló probléma vezethet fájdalmas ciklushoz, nagyon fontos, hogy legyen a háztartásban egy ciklusbarát krém, ami csakis természetes kivonatokat tartalmaz, tehát nincsenek mellékhatásai. Bőrbarát növényi olajokból készült, mindenféle tartósítószer és adalékok hozzáadása nélkül. Amellett, hogy a menstruációs problémákat enyhíti, a krém a bőrre is nagyon jó hatással van, ugyanis kiválóan hidratál.

A női krém sokféle egyéb tünet enyhítését is elősegíti: alacsony libidó, rossz közérzet, gyengébb hólyag, szorulás, szédülés, mellkasi fájdalom, álmatlanság, kívánósság vagy a súlygyarapodás. Aki szerencsés, az egyszerre csak egy ilyen tünettől szenved, viszont az sem kizárt, hogy egyszerre több jelentkezik. Ez pedig nagymértékben megkeserítheti a mindennapokat, arról nem is beszélve, hogy a legtöbb esetben a nyugodt alvás sem jön össze. A legjobban úgy előzhetők meg ezek a problémák, hogy odafigyel az ösztrogén- és a progeszteronszint egyensúlyára.

Amennyiben alacsony a progeszteronszint, pótolja azt minél hamarabb a női krém természetes készítményével. Mindenki azt szeretné, ha a panaszait a lehető legegyszerűbb módon kezelhetné. A progeszteron krém használata pedig pontosan ezt jelenti. Elfelejtheti a sok gyógyszert, aminek sokszor mellékhatásai is vannak, ugyanis a yam gyökér krém mindenféle komplikáció nélkül állítja helyre a hormonháztartását, és csökkenti a fent említett tüneteket!

Kategória
Címkék