"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A mobil webáruház készítése szakemberek feladata

A mobil webáruház elterjedt

A mobil webáruház elterjedt

A mai digitális világban számos berendezés van, amelyekkel internetezni lehet. Régen csakis a számítógépek voltak képesek megjeleníteni a különféle weboldalakat, ugyanakkor a mai okostelefonok és tabletek is képesek minderre. Mostanság egyre több mobil webáruház felülettel rendelkező weblap van, amelyekre igencsak nagy az igény.

Az emberek nagy százaléka már nemcsak laptopokat és számítógépeket használ online vásárlásra, hanem bizony telefonokat is. A mobil webáruház lényege az, hogy ezek a kis telekommunikációs eszközök is megfelelően jelenítsék meg az adott felületet.

A tervező szakemberek ezeket a honlapokat úgy készítik, hogy azok érzékeljék, ha valaki telefonról nézi őket, így mindenki olvashatóan fogja látni a szöveget és a képeket. A mobil webáruházból való rendelés is éppen olyan egyszerű, mint számítógépről, ezért aki ilyen felületet is kér az alapcsomaghoz, az biztos lehet benne, hogy rendeléseinek száma is növekedni fog. A mobil webáruház felületét még reszponzívnak is szokták nevezni.

Kategória
Címkék