"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A fan-coil termosztát egyszerre több eszközt irányíthat

Csak pár mozdulattal állítható a fan-coil termosztát

Csak pár mozdulattal állítható a fan-coil termosztát

A globális klímaváltozás már elérte a mi hazánkat is. Ezt gyakran érezhetjük, nem csak az enyhe telek esetében, hanem a nem ritka forró nyarak alatt is. Szerencsére azonban van lehetőség a védekezésre olyan eszközökkel, amelyeket éppen egy fan-coil termosztát tud ideálisan vezérelni. Ez a hasznos kis készülék nagyon egyszerűen kezelhető, így nem kell tartanunk attól, hogy valamit félreirányítunk.

Érdemes azonban megfigyelni, hogy nehogy véletlenül a hűtés helyett a fűtést kapcsoljuk fel a gyakran tikkasztó hőségben. A fan-coil termosztát akkor kerül beszerelésre, amikor az általa vezérelt eszközök is a helyükre lesznek illesztve.

Amennyiben akár kis idővel később úgy gondoljuk, hogy jó volna a lakás többi helyiségébe is olyan hűtőtesteket felrakni, amelyek képesek biztosítani a jó légkört, akkor akár az is megoldható, hogy a fan-coil termosztát egy helyről tudja üzemeltetni a más-más helyeken lévő eszközöket. Nincs szükség semmilyen megerőltetésre, mert pár apró mozdulattal mindent el tudunk intézni, és akár percek alatt kellemes hűvös lesz.

Kategória
Címkék