"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A kék jáde hatása előreviheti az életünket

kék jáde hatása

Kék jáde hatása

A világ tele van csodálatos dolgokkal, amikről gyakran fogalmunk sincs. A színes és csillogó drágakövek különféle ásványokból készülnek, egyedi megmunkálás során. A szépségükön túl, ezen anyagoknak más pozitív előnyeik is vannak. A kék jáde hatása rendkívül sokrétű, amire megéri részletesebben kitérni. Az mutatja meg igazán a benne lévő potenciált, hogy több ezer évvel ezelőtt már készíttettek belőle különféle tárgyakat, például áldozati tálakat.

Akkoriban még az emberek közelebb álltak a természethez és igyekeztek együtt rezonálni azzal. A kék jáde hatása bár modern, tudományos oldalról nincs megerősítve, de a hagyományok egyértelműen leírják, hogy mire képes. A kiegyensúlyozottság kövének tartják, így a testre és a lélekre egyaránt kifejti ezt a képességét. Megéri próbára tenni a mindennapokban.

Igen sokoldalú a topáz hatása

A jelenlegi, többnyire a tudományban hívő társadalmakban a természetből származó hatóanyagok elég kevés figyelmet kapnak. A növényekben lévő vegyületek még elismertek bizonyos szinten, de a topáz hatása már korántsem ilyen. Miként is tudna bármilyen előnnyel járni egy ilyen speciális ásvány? Az energetika adja meg a választ erre.

A vulkanikus tevékenységek során keletkező szilikát óriási hőmérséklet hatására képződik. A molekulákban egyedi átrendeződések mennek végbe és különleges kristályrácsok képződnek. A topáz hatása valahonnan innen indul. Ennek a struktúrának is van rezgése, mint a világon minden anyagnak. Ezek a rezonanciák pedig képesek a testet és lelket támogatni több területen. Feloldja a stresszt és nyugtatja az idegeket, de mindez csak a jéghegy csúcsa.

Miben nyilvánul meg a turmalin hatása?

Nem kell különösen hinni a különféle kövek pozitív erejében ahhoz, hogy ezek működjenek. A turmalin hatása tetten érhető a mindennapokban, amennyiben hajlandóak vagyunk ezt kihasználni. Mindössze elég lesz a megfelelő karkötőt viselnünk és figyelni az eredményre. Néha csak ennyire volna szükség, hogy az életünket előrébb vigyük számos területen.

A modern világ rengeteg akadályt gördít az ember elé, amivel megküzdeni korántsem annyira egyszerű, mint azt hinnénk. Az állandó rohanás és stressz előbb-utóbb leszívja az energiákat, ami sok problémát okozhat. A turmalin hatása ellensúlyozhatja mindezt. Az önbeteljesítés köveként is ismert, valamint az eltérő színek más-más előnyöket kínálnak. A fekete például a káros energiákat semlegesíti körülöttünk.

Hol érhető tetten a sungit hatása?

Ha bármi probléma merül fel a mindennapokban, akkor már szinte reflexből tudjuk, hogy melyik az a gyógyszer, amit be kell venni. Ilyenkor számolnunk kell az esetleges mellékhatásokkal, ezek pedig elég kellemetlenek lehetnek. Viszont a sungit hatása más úton mutatkozik meg. A speciális kőzet előnyei ott bizonyítanak, hogy megtalálható különféle kozmetikumokban, egészségjavító készítményekben.

Még vízszűrőket is gyártanak belőle, mivel a folyadék szerkezetét képes megváltoztatni pozitív irányban. Látható tehát, hogy a sungit hatása könnyen megtapasztalható. Az elektroszmog modernkori kifejezés, ami a lakásokban is közvetlenül ér bennünket. Ez az ásvány ezt képes mérsékelni, amiért szintén megéri alkalmazni.

Kategória
Címkék