"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A hűtőmágnes készítés kreatív feladat

Hűtőmágnes kollekció

Legyen szuvenír vagy saját részre ajándéktárgy, az tuti, hogy ezeket az apró dísztárgyakat mindenki szereti és gyűjti. Ennek megfelelően, a hűtőmágnes készítés a Beca Plastic révén új szintre lett emelve.

Az alapanyagok egytől-egyig újrahasznosítottak, ezért környezetkímélő módon valósul meg a hűtőmágnes készítés. Bármilyen kivitelben elkészíthető, amiknek csak a fantázia szab határt. Nagyszerű ajándéktárgynak számítanak, még a fontos rendezvények alkalmával is.

A nagy gondossággal elkészített darabok ezután olyan helyre fognak felkerülni, ahol mindenki nap mint nap látni fogja. Ezért kiemelkedően fontos, hogy milyen minőségű a megvalósítás, hiszen csak akkor fognak felkerülni a hűtőkre, hogyha jól néznek ki.

A hűtőmágnes készítés során, tökéletesen lehet reprezentálni az adott cég arculatát és törekvéseit. Ez különféle formában valósítható meg. Lehet egy kreatív logó vagy egy frappáns felirat is. A hűtőmágnes készítés bármilyen formában és színben megvalósítható, a megrendelő igényeinek megfelelően. Az ügyfelek bátran megoszthatják az ötleteiket, hogy a végeredmény minél tökéletesebb legyen.

Kategória
Címkék