"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A CATA páraelszívó hamar kitessékeli a gőzt

A gőzök ellen jól jön egy CATA páraelszívó

A gőzök ellen jól jön egy CATA páraelszívó

A főzés és sütés egy mindennapos dolog az életünkben. Az emberek szeretnek enni, de az ételt először el kell készíteni. A szükséges eszközök pedig be kell legyenek szerelve a konyhába. Ezek között található a CATA páraelszívó, tűzhely és még számos egyéb olyan eszköz, amire szükség lehet. Amikor kialakítunk egy külön főzésre és sütésre alkalmas helyiséget, akkor nagyon sok dolgot kell figyelembe venni a biztonság kedvéért.

A megfelelő szellőzés az első ezek közül. Amennyiben nincs kéznél egy CATA páraelszívó vagy éppenséggel egy ablak, akkor nagyon hamar megtelhet a konyha gőzzel, ami igazán kellemetlen következményekkel járhat. A zsíros ételek esetében például, könnyedén kicsapódhat a különböző hideg felületre a pára és kis foltok fognak mindenhol megjelenni, amelyeket gyakran elég nehéz eltávolítani.

Egy jó kis CATA páraelszívó mindennek elejét tudja venni, mert bekapcsolása után, pillanatok alatt eltávolítja az összes gőzt a helyiségből, így megakadályozza, hogy az bent ragadjon. Érdemes szétnézni a polcokon, egy ilyen hasznos készülék után.

Kategória
Címkék