"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A búzaliszt alternatívája az útifű maghéj liszt

Manapság egyre többen határoznak úgy, hogy a konyhában egészséges alapanyagokból készítik el az ételeket, a káros dolgokat pedig száműzik. Nagyszerűen használható az útifű maghéj liszt sűrítőként.

Például, a búzaliszt kiváló alternatívája lehet főzelékekbe. Zselatin helyett szintén használható, de sütemények egészséges alapanyaga is. A gluténérzékenyeknek ideális az útifű maghéj liszt, mivel gluténmentes. Diétába, fogyókúrába remekül beilleszthető, ez a számos jó hatással bíró készítmény.

Nagyrészt emészthetetlen rostokból áll, vízmegkötő képességével nagymértékben fokozza a jóllakottság érzetet. Gazdag élelmi rostban, ezért hozzájárul az egészséges emésztéshez. Segít a vérnyomás szabályozásában és több krónikus betegség leküzdésében.

Hasznunkra válhat a vércukorszint alacsonyan tartásában, tisztítja a beleket, redukálja a haspuffadást. Nem véletlenül közkedvelt superfood az útifű maghéj liszt, ezért célravezető ezzel helyettesíteni a búzalisztet. A termék megrendelhető a fittpiac.hu portálról.

Kategória
Címkék