"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A biztonsági teraszajtó a betörésvédelmet szolgálja

A biztonsági ablak remek megoldás!

A biztonsági ablak remek megoldás!

Magyarország rosszul áll a betöréseket illetően, ugyanis szinte minden huszadik percben történik egy regisztrált betörés. 2000 óta ez a szám egyre csak rosszabb, és az elmúlt öt évben szinte húsz százalékkal emelkedtek a statisztikai adatok. Ennek megakadályozását a biztonsági ablak garantálhatja, amelyik hihetetlenül egyedi módon lett felépítve.

A régi ablakokkal szemben, melyek nem garantálnak védelmet, és amelyek roppant elavultak, ez a típus hihetetlen módon védi meg a ház belső terét. Azok a betörők, akik ezt az ablakot meglátják, nem is gondolnak arra, hogy megpróbálják a bűncselekményt.

Azonban egy régi ablak szinte már csalogatóan hat, hisz ezeket roppant könnyen fel lehet törni, főleg akkor, ha a zár sem működik rendesen. Mert az esetek többségében az a gond, hogy az ablak nem zár rendesen, ezért a feltörés szinte már gyerekjáték azoknak, akik pontosan tudják, hogy mit hova kell tenni, és miként lehet egyszerűen bejutni egy házba.

A biztonsági ablak ezzel szemben remekül zár, nagyon masszív és roppant erős. Az ablakok mellett a biztonsági teraszajtó is masszív és strapabíró kell legyen. Tudni kell, hogy az ablakok után a teraszajtók azok a nyílászárók, amelyeket a betörők alaposan szemügyre vesznek.

Az igazán profik számára elég egy pillantást vetni az ajtóra, és máris kiderül, hogy áthatolható-e vagy sem. Azok, amelyek kopottasak, nem rendelkeznek modern alkatrészekkel, illetve gyenge minőségű üveggel vannak ellátva, nagyon könnyű prédának minősülnek.

Ezért is kell a profi biztonsági teraszajtó mellett dönteni. De pontosan hol lehet ilyet rendelni, és melyik cég biztosítja a legegyedibb minőséget? A bővebb információt tekintve érdemes a http://ablakszerviz.hu/betoresvedelem weblapra látogatni, ahol nem csak többet lehet megtudni, de azzal a céggel is meg lehet ismerkedni, amelyik évek óta élen jár a betörésvédelmet illetően. Ők csakis egyedi biztonsági teraszajtót forgalmaznak, olyat, amelyiket csak hatalmas erő kifejtése árán lehet feltörni. Mindenképp érdemes ezt a céget választani.

Kategória
Címkék