"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Tényleg nem lehet 30.000 alatt jó minőségű téli gumit venni?

Kiváló téli gumi

Pedig többféle módon is szerezhetünk be ennyi pénzért téli gumit. Egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket választjuk, mert ez később nagyban befolyásolni fogja a vezetési élményt és az sem mindegy, hogy a mutató pozitív vagy negatív irányba fog billenni. A legbiztonságosabb módon a gumidirekt.hu webáruházából szerezhetünk be abroncsokat akciósan. Ilyenkor könnyedén találhatunk 30 ezer alatt új abroncsokat, amelyeknek megfelel a minősége ahhoz, hogy biztonságosan induljunk útnak. De nem mindenki választja ezt a módszert, ami érthető, mert mindenki maga dönti el, hogy miként szeretne spórolni és miként oldja meg a téli gumicserét.

Viszont jól gondoljuk át mielőtt döntünk! Az interneten számtalan webhelyről rendelhetünk akciósan olcsó téli gumikat, olyan márkákat, amelyekről még leírást sem találni sehol. Sohasem voltak alávetve ADAC tesztnek. Nem is kell akciósan szerepeljenek a forgalmazó weboldalán, hiszen amúgy is alacsony az árúk. Viszont legalább annyira megtévesztőek és a használatukkal veszélyeztethetjük a saját és mások életét is.

Gyakran vannak feltüntetve olyan jelölések ezeken az abroncsokon, amelyek arról igyekeznek meggyőzni minket, hogy kiváló tapadással számolhatunk, hogyha ezeket választjuk. Ha túl olcsónak találunk egy téli gumiabroncsot, amin szerepel a háromszög benne egy hópihével és még a márkáról sem hallottunk, az már gyanúra adhat okot. Inkább kísérjük figyelemmel az ADAC teszteket évről-évre és láthatjuk, hogy melyik modell számít nekünk jó befektetésnek.

Még egy minőségi használt téli gumi is jó választás lehet, amit alacsony áron szerezhetünk be, gyakran az említett összeg alatt. Azonban akciósan rengeteg téli gumi található a Gumidirekt webáruházában. Gyakran nemcsak a szezon közeledésével esnek le akciósan az árak, hanem évközben is, ezért érdemes figyelemmel kísérni a kínálatot. Amikor használt téli gumit vásárolunk, nézzük meg alaposan a bordázatot, ami ha túl kopott, akkor inkább próbáljunk meg jó áron, akciósan beszerezni egy szett abroncsot!

Kategória
Címkék