"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Télen-nyáron óv az üvegfóliázás

Üvegfóliázás

Üvegfóliázás

Magasak a fűtésszámlák és szeretnénk valamilyen módon csökkenteni ezeken? Akkor most itt a megoldás az üvegfóliázás képében! Ez a termék igazán jó szigetelő tulajdonságokkal bír. Sokan nem tudják, hogy maga az üvegfelület nagyon erős hőcserét folytat rendszeresen. Egy hozzáértő szakember könnyen meg tudja állapítani, hogy naponta mennyi hasznos energia távozik ilyen módon.

Amennyiben a falak már szigeteltek, akkor tanácsos az üvegfóliázás mellett is dönteni. Nemcsak a téli hidegek esetében nyújt hatásos védelmet ez a rendszer, hanem a nyári forróságok ellen is. Használatával elkerülhető az üvegházhatás, így bármennyire is tűzzön be a Nap, nem fog hőemelkedést okozni a belső térben. Így a légkondicionáló berendezés sem kell egész nap maximum kapacitáson működjön.

Az üvegfóliázás már pár szezon alatt visszahozhatja az árát és onnantól számítva folyamatos megtakarítást generál. Tudjunk meg többet a részletekről az ablak.uvegfoliazas.eu oldalon és adjunk neki egy esélyt. Nem fogjuk megbánni!

Kategória
Címkék