"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Telefonközpont modern kivitelben

telefonközpont

Telefonközpont

Bizonyára sokunk előtt ott vannak azok a bizonyos fekete-fehér felvételek, amikor egy hatalmas kapcsolószekrény előtt ülő nők ki- és bedugdossák a kábeleket a megannyi csatlakozóba.

A telefonközpont abban az időben nem tartozott a kényelmes munkahelyek közé. Elég volt egy apró figyelmetlenség és máris téves kapcsolás történt, aminek természetesen nem örült a hívó fél, hiszen a pénze bánta. Mint sok minden más, mára ez a technológia is rengeteget fejlődött.

Egy telefonközpont nem nagyobb egy bőröndnél, nem kell hozzá külön szakértelemmel rendelkező munkaerő, hiszen az beüzemelése után automatikusan irányítja a hívásokat a megfelelő helyre.

A kapacitása bővítőkártyákkal egyszerűen növelhető. Egyszerre többféle eszköz adatforgalmát képes kezelni. A Panasonic által gyártott eszközök az élvonalat képviselik, hogyha a telefonközpont típusok ranglistáját vesszük szemügyre. Új és kitűnő állapotban lévő használt telefonközpont modellek egyaránt rendelhetőek a hacsatel.hu webáruházból néhány kattintással.

Kategória
Címkék