"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Teafa szappan hajra, bőrre

Teafa szappan

Sokan nem is értik, hogy miért döntenek egyre többen a természetes alapanyagokból előállított termékek mellett. Persze, csak addig, amíg nem lesz valami kellemetlenségük a vegyszeres termékek miatt.

A kézműves teafa szappan ugyanolyan hatékony, mint a kozmetikában és a gyógyszertárakban kapható készítmények, csak éppen semmiféle vegyszert nem tartalmaz, ami kedvez a bőrnek. A vitalis-szappan.hu webáruházban meg lehet vásárolni ezt a remek szappant, ami mélyen tisztítja a pórusokat, javítja az ekcémás, a mitesszeres bőr állapotát, tehát szebb, tisztább és ezáltal egészségesebb lesz tőle a bőr. Gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása sokaknak ismert. Talán ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető a népszerűsége.

Hajat is lehet mosni a teafa szappannal, hiszen a benne fellelhető kecsketej, argán és teafa illóolaj együttesen fogják ápolni és tisztítani a hajat. Ezeken kívül, a teafa szappan táplálja a töredezett szálakat, valamint megnyugtatja a száraz, viszkető fejbőrt. Tanácsos használni ezt a remek szappant bőrre, hajra egyaránt.

Kategória
Címkék