"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Tapasztalt és profi sminkes Budapest

Sminkes Budapest

Olyan világban élünk, ahol a szépségszalonok egymást érik, de mégis nehézséget okoz, ha egy jó sminkest keres az ember magának. Mindegyik szalonban van sminkes Budapest környékén, amelyik vagy így vagy úgy szerezte meg a bizonyítványát.

Ez azt jelenti, hogy nem mindegyik sminkes olyan tehetséges, mint amit ez a szakma megkíván. Elsősorban jó szemmel és szépérzékkel kell legyen megáldva, aki sminkesnek készül. Nem szabad problémát okozzon az arc vonásainak felismerése, a fej alakjának és arányainak beazonosítása. Aki nem tud megkülönböztetni két arcot ezen paraméterek alapján, az ne nagyon kecsegtesse magát azzal, hogy könnyedén fog menni a sminkmesterség.

Ha az előbb említett tulajdonságokkal rendelkezik is, megfelelő kézügyessége kell legyen ahhoz, hogy valakire csodás sminket tudjon varázsolni. Mindezek mellett elvárás, hogy a sminkes Budapest bármelyik szalonjában kedves, emberszerető és tapintatos legyen. Ha valaki túl rámenős vagy éppen goromba és hideg, az szintúgy rontja az üzletet.

Kategória
Címkék