"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Sok mindentől megvéd minket a fűthető motoros ruha

Szél ellen jó a fűthető motoros ruha

Szél ellen jó a fűthető motoros ruha

A száguldás öröme nagyon sok emberben megvan, amikor felül egy kétkerekű járműre és végre meghúzza a gázt. Nem árt azonban, ha melegen tart minket a fűthető motoros ruha, ugyanis elég egy kisebb szellő, és máris didergető lehet az idő. A motorozás nem arról szól, hogy ki kell bírjuk a legrosszabb természeti viszonyokat, erről a különböző túlélő show-k szólnak.

Amennyiben viszont minden megvan ahhoz, hogy élvezhető legyen a túrázás, akkor nem szabad visszafogni magunkat. A fűthető motoros ruha védelmében nem igazán árt nekünk az akár több száz km/h-ás szél sem, természetesen ettől ez még nem jelenti azt, hogy ilyen tempóval szükséges száguldozni. Nem mindegy azonban, hogy milyen kialakítású a járgány sem.

A versenytípusok kívánják a nagy sebességet, miközben a chopperek inkább a kényelmes, lassúbb tempót szeretik. A lényeg minden esetben, hogy a fűthető motoros ruha rajtunk legyen, mert akkor jöhet szél és akár eső is, mert szinte mindentől teljesen védve vagyunk, ami garancia a kellemes utazásra.

Kategória
Címkék