"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Remek lehetőség az okos világítás

Okos világítás

Az energiatakarékosság napjaink egyik fő célját képezi, főleg azért, hogy a havi számlákon szereplő összegeket csökkenteni tudjuk.

Ehhez hatékonyan hozzájárul az ötletesen kialakított okos világítás is, amit minden lakásban használni kellene. Minden szükséges dolgot be lehet szerezni az otthondigital.hu webáruházból, tehát itt érdemes szétnéznie, ha Ön is okos világításra vágyik az otthonában. Például a SONOFF B1 szabályozható fényerejű E27 színes LED-es izzó nemcsak kellemes, romantikus légkört teremt az adott helyiségben, hanem akár 80%-os energia-megtakarítás is elérhető a használata által egy 60W-os izzólámpához képest.

Finoman hangolhatóak rajta a színek és a fényerő is beállítható. Az ingyenesen letölthető eWeLink alkalmazáson keresztül android és iOS készülékekről is vezérelhető. Használja ki az okos világítás nyújtotta remek lehetőséget, és okos telefonján keresztül, a világ bármely pontjáról vezérelheti a lakásában megtalálható elektromos izzókat! Ebben segít Önnek az otthondigital.hu webáruház.

Kategória
Címkék