"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Régóta elérhető a Greffe de cheveux en Hongrie

Egészséges, eredeti hajhagymák

Egészséges, eredeti hajhagymák

Roppant kellemetlenül érintheti az embert, ha kopaszodni kezd helyenként. Az új állapothoz nehéz hozzászokni, viszont a belenyugváson kívül létezik más út is.

A Greffe de cheveux en Hongrie már jó ideje hozzáférhető a magyar lakosoknak, viszont van egy jelentős eltérés Nyugat-Európa és Budapest klinikái között. Ez a különbség az árakban mutatkozik meg, viszont a szakértelem, a technológia és az eljárás minősége ugyanolyan.

A magyar pácienseknek különösen kedvező árdifferencia azért alakulhatott ki, mivel az itthoni orvosok bérezése meg sem közelíti a franciaországiakét.

Összességében a Greffe de cheveux en Hongrie 50-60 százalékkal olcsóbb, mint a cég külföldi szakrendelőiben. A FUE módszer fájdalommentes beavatkozást szavatol az érintetteknek. Senkinek sem kell tartani súlyos hegesedésektől a fejbőrön, mert az is csak minimálisan jelentkezhet és legfeljebb egy-két nap leforgása alatt meg is szűnik. A Greffe de cheveux en Hongrie 10 év garanciát vállal a haj implantátumokra, ami tovább növeli az ajánlat értékelhetőségét.

Kategória
Címkék