"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Póló emblémázás kis és nagy darabszámban

Gyorsan és hatékonyan kell textilre nyomtatni? A legjobb megoldás, ha kapcsolatba lép velünk! Az A.A. Miller Szitanyomda készen áll arra, hogy a póló emblémázás feladatát a lehető leghamarabb végrehajtsa. Ezt a ruházati terméket eredetileg sportolásra használták, de később irodai és munkahelyi viseletként is elterjedt. Előnye a klasszikus szabás, a természetes anyag és a magas kényelem. Nyomdánk készen áll a póló emblémázásra. Abban az esetben, ha azt szeretné, hogy az alkalmazottai elegánsan és a vállalati szellemmel összhangban nézzenek ki, akkor használja ezt a szolgáltatásunkat!

A nyomtatás megrendelésének kiváló minőségű eredménye biztosított a modern csúcstechnikai berendezések, az innovatív nyomtatási technológia és a környezetbarát fogyóeszközök révén. A fejlett technológiák és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően, biztos lehet benne, hogy a póló emblémázás során felhasznált kép hosszú ideig megőrzi az eredeti megjelenését. Cégünk bebizonyítja Önnek, hogy az eredeti dolgok nem feltétlenül drágák.

A póló szitázás megfizethető szolgáltatás

A textil nyomtatás különféle módszerekkel történhet. Ennek a megválasztása a mintázat színétől, a megrendelés nagyságától és számos egyéb paraméterektől függ. A női, férfi és gyerek póló szitázás alapvetően az egyik leggyakrabban alkalmazott módszer. Ez a technológia ötvözi a kiváló minőséget és a tartósságot. A rajz pedig megbízható és tartós. Ezek a termékek könnyen moshatóak és tisztíthatóak. Ez különösen fontos az egyenruhák esetében, amelyeket rendszeresen tisztítani és cserélni kell.

Ha tőlünk rendel póló szitázást, akkor nem kell majd folyamatosan újabb és újabb tételeket beszereznie, mert a kiváló minőségüknek köszönhetően, ezek a ruházatok nagyon sokáig hordhatóak. A mintás póló nem egyszeri dekoráció vagy reklám, hanem egy komplett és funkcionális ruházati cikk. A póló szitázás árának kiszámításához figyelembe kell venni az anyagot és a színt, a rajz összetettségét, méretét, területét és a megrendelt mennyiséget. Ezért a költségeket mindig egyedileg határozzuk meg.

Kategória
Címkék