"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Összeesküvések a magyarság ellen hamarosan megjelenik

Összeesküvések a magyarság ellen

Magyarként gyakran van olyan érzésünk, hogy minden összeesküdött ellenünk. Sajnos elképzelhető, hogy ennek van valóságalapja. Az Összeesküvések a magyarság ellen című könyv igyekszik minél jobban utánajárni a rejtélyeknek.

Kiderül, hogy Zrínyi vajon tényleg egy vaddisznó miatt vesztette-e életét. A műben arról is vannak információk, hogy miként halt ki valójában az Árpád-ház. A szerző kitér az 1919-es kassai bombázás hátterére, illetve arra, hogy mi történt a színfalak mögött 1956-ban.

Az Összeesküvések a magyarság ellen szót ejt arról, hogy kinek a hibája vezetett a trianoni békéhez. Elolvashatunk egy fejezetet a Wesselényi-mozgalomról is. Minden magyar embernek tanácsos megvennie ezt a művet, mert érdekes történelmi tények találhatóak benne. A jövőre vonatkozó fejezetek is vannak az Összeesküvések a magyarság lapjain.

Körösztös György azt fejtegeti, hogy vajon létezik-e egy olyan szervezet, amelyik Magyarország felszámolására szakosodott. Az Angyali Menedék mindenki rendelkezésére bocsájtja.

Kategória
Címkék