"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Online beszerezhető 185 60 R15 téli gumi

185 60 R15 téli gumi

Vannak, akik csak hobbiból vezetnek, míg másoknak ez a mindennapjukhoz tartozik. Bárhogyan is legyen, ha a hideg időszakban is gyakran koptatjuk az aszfaltot, a 185 60 R15 téli gumi ne maradjon le a kocsiról! Csakis akkor érezhetjük magunkat teljesen a jármű urainak, ha nem kell tartani az éppen aktuális időjárási viszonyoktól.

Megesik, hogy valaki nagyon enyhének érzi a telet és egyszerűen elfeledkezik az abroncsok cseréjéről. Elég azonban egy fagyos reggel, valamint a 185 60 R15 téli gumi hiánya és máris kész a baj. Egy kicsit lendületesebben taposunk a gázba, majd lehetetlen idejében negálni, mert a forró időszakra tervezett keverék olyannyira megkeményedett, hogy nem biztosítja a megfelelő tapadást.

Ilyenkor aztán nemcsak a magunk, de mások életét is kockáztatjuk. Ez mindenesetre nem játék, tehát irány azonnal a műhely és a 185 60 R15 téli gumi legyen feltéve, ha eddig elmaradt! Ha a hanyagságunk odáig terjedt volna, hogy még csak meg sem vásároltuk az ideális gumit, akkor az autogumivasarlas.hu oldalról remek áron megtehetjük.

Kategória
Címkék