"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A nyakpánt emblémázás kiváló reklámozásra

Egyedi nyakpántok

A termék igényes kiegészítője lehet cége arculatának, illetve még promóciós ajándék is lehet. A nyakpánt emblémázás tökéletes alternatíva. Akár a névjegykártyáját is elhelyezheti rajta a beazoníthatóság érdekében. A gyártás során olyan praktikus kiegészítőt kaphat, amely biztosan használatban lesz a mindennapokban.

Anyagát tekintve poliészterből is készülhet, amely végén kulcskarika, csipesz, mobilvég, karabiner található. Ezekre felakaszthatja kulcsait, céges kártyáját, telefonját, vagy egyéb személyes tárgyait. Méretét tekintve az egyszerűbb termék 10-15 mm, míg az esztétikusabb 20-25 mm széles, bordázott lehet.

A nyakpánt emblémázás által könnyedén elérheti a sikert, így cége szolgáltatásait többen fogják választani. Feltüntetheti rajta a vállalkozása logóját, az aktuális kampányszlogent, vagy jelmondatot is.

Költséghatékony és praktikus megoldás reklámozás szempontjából, nagyobb ügyfélkört is megajándékozhat általa. A nyakpánt emblémázás az internetes rendelés alkalmával is megvalósítható rendkívül egyszerűen.

Kategória
Címkék