"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Nélkülözhetetlen a terjedő moha eltávolítása

Moha eltávolítása

Moha eltávolítása

A nedves időjárás nagyon kedvezően hat bizonyos növények kialakulására. Ezzel addig nincs is semmi gond, amíg nem olyan helyre nőnek, ahol problémákat jelenthetnek. A látvány egy dolog, de ha mondjuk a víz útjába állnak és emiatt elterelődik az, akkor más bajok is felléphetnek. Szerencsére lehet egyszerű, gyors és kényelmes is a moha eltávolítása a tetőről.

Könnyedén beszerezhetünk olyan készítményeket, amelyek kevés hígítás után azonnal felhasználhatóak. A mi feladatunk mindösszesen annyiból áll, hogy rápermetezzük a felületre, és már végeztünk is. A moha eltávolítása ilyen könnyen mehet végbe. Nincs szükség utólagos mosásra vagy kefélésre, mert az időjárás elvégzi az utómunkálatokat.

Legyünk mindig figyelemmel a terméken lévő leírásokra és tartsuk be az utasításokat! Ha például nem a megfelelő külső hőmérsékleten kerül alkalmazásra a készítmény, akkor nem kizárt, hogy a moha eltávolítása nem hozza el a várt eredményt. Fa és beton felületeken is alkalmazható, így a tetőn kívül még számos más helyen is bevethető, ha zavar minket a természet térhódítása.

Kategória
Címkék