"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Nagyon régóta esküvőt szervezek

eskuvot szervezek

Esküvőt szervezek

Amikor elkezdtem összerakni az esküvői programot, akkor még azt hittem, hogy könnyű dolgom lesz. Aztán kiderült, hogy nem is tévedhettem volna ennél nagyobbat. Bár régóta esküvőt szervezek, mégis úgy érzem, hogy nem haladok semmivel.

Amikor már azt hiszem, hogy végre sikerült megoldani egy problémát, akkor kiderül, hogy sajnos mégsem jártam sikerrel. Eleinte a család segített nekem, de sajnos nem tudtunk megfelelően együttműködni, ezért most már inkább nem hívom fel őket, ha esküvőt szervezek.

Sajnos a legtöbben megpróbálták rám erőltetni a saját akaratukat és nem tartották tiszteletben, hogy én és a párom mit szeretnénk. Még szerencse, hogy az eskuvoborze.hu weboldalra számíthattam, ha valamiben segítség kellett.

Amióta esküvőt szervezek, azóta többször is ellátogattam a honlapra a szükséges információk felkutatása érdekében. Nagyon hasznos írások vannak itt, ezért csak ajánlani tudom mindenkinek ezt az igényes honlapot. Remélem, hogy előbb-utóbb készen leszek a szervezéssel a segítségüknek köszönhetően.

Kategória
Címkék