"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Mit szabad és mit nem férfi öltöny mellény viselésnél?

férfi öltöny

Férfi öltöny

Egy inget, nyakkendőt és mellényt viselő férfi rendkívül vonzó tud lenni, lazán elegáns, ami magára vonzza a hölgyek elismerő pillantásait. Azonban a mellény kiválasztásának és viselésének vannak úgynevezett aranyszabályai, amiket mindenképpen tanácsos betartani.

A férfi öltöny mellények alsó gombját nem szokás begombolni. Így lezserebb kinézetet biztosít bármilyen fontos eseményen. Vőlegények általában mindig viselnek mellényt is, sőt, mellényszettet! Az elitedivat.hu webáruház gazdag kínálatában számtalan esküvői mellényszettet találhatunk, amelyek egyedi eleganciát kölcsönöznek a viselőjüknek.

Például a készleten lévő szürke mintás mellény azért jelent kitűnő választást, mert ehhez jár egy azonos színű nyakkendő is. Ha különleges eseményről van szó, mint amilyen egy esküvő, a ceremónia mellény elegáns viselet, ami ha a menyasszony ruhájához passzoló mintázattal és színnel rendelkezik, akkor mindkettőjük ragyogni fog a teljes összhang fényében. Az üzletben szükség szerint méretre is igazítják a kiválasztott mellényt. Itt a méretre készítés szintén igényelhető a kliens által kiválasztott anyagmintákból. Ugyanakkor nemcsak vőlegények viselhetik ezt a rendkívül elegáns ruhadarabot, hanem bármelyik úr is, aki kedveli. Számukra ideális választás a webáruház termékpalettájáról a Vincenzo sötétkék slim fit mellény, aminek az anyagösszetétele 86% gyapjú, 10% poliészter és 4% elasztán.

Ez egy puha tapintású, prémiumminőségű férfi ruhadarab, aminek az az egyik fontos előnye, hogy nehezen gyűrődő anyagból készült, így biztosítja az egész napos kényelmet és az estig tartó elegáns megjelenést. A fazon a modern igényeknek megfelelően karcsúsított.

Természetesen érdemes tájékozódni arról, hogy mit illik és mit nem férfi öltöny mellény viselésekor, nehogy a vonzó megjelenés csorbát szenvedjen. Megéri ebben az online szaküzletben vásárolni, hiszen itt például öltöny esetén a zakó és a nadrágméret szabadon variálható. Ezt az engedményt viszont csak nagyon kevés üzlet nyújtja a vásárlóinak.

Kategória
Címkék