"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Minden nő álma egy modern konyha

modern konyha

Modern konyha

Abban az esetben, ha a nappali vagy az ebédlő egybefolyik a konyhával, nagyon fontos, hogy a sütés-főzés terepe kényelmes, stílusos és praktikus legyen. A dizájn mellett, fontos szempont a modern konyha kiválasztásánál az is, hogy a bútor faltól falig kihasználja a rendelkezésre álló teret.

A felső polcok mellett, helyet kell kapjon a szagelszívó berendezés is, hogy ne áradjon az étel illata az egész lakásban. A modern konyha helyet hagy a beépített sütőnek, hűtőszekrénynek és mosogatógépnek, amelyek akár takarásban is lehetnek egy fedőajtó segítségével. Az ilyen összeállítású konyhabútornál gyakori, hogy rejtett kis zugok is akadnak, itt helyet kapnak a gyakran használt élelmiszerek, fűszerek is.

A fiókokban bőven van hely az evőeszközök és fakanalak tárolásához, de a falon is kaphatnak helyet különféle akasztókon. A modern konyha rendszerint utólag is bővíthető, ha megnőtt az edény és tányér mennyisége vagy több pult kell a háztartási gépeknek. Ha a fürdőszoba szűk és külön kialakított mosószoba sincs, akkor a konyhabútorban helyet kaphat a mosógép is.

Kategória
Címkék