"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Minden KPE idom egy helyen

KPE idom

KPE idom

Egy teljes öntözőrendszert kialakítani csak akkor lehet, hogyha tisztában vagyunk azzal, pontosan milyen alkatrészekre lesz szükségünk. A KPE idom minden változata megtalálható a kínálatban, amire csak szükség lehet a vízvezetékek összeszerelése során. A praktikus tervezésnek köszönhetően, egy mozdulattal össze lehet illeszteni a vízvezetékeket.

Ezek nélkül a folyadék korántsem tudna ekkora távot megtenni. Jól bírják a nyomásváltozást. Akár 10 bár nyomás alatt is megbízhatóan szállítják a folyadékot.

Ez a kemény, mégis rugalmas anyaguknak köszönhető. Nehéz dolgunk lenne, hogyha több helyről kellene beszerezni minden KPE idomot. Akinek már volt dolga ezekkel a tartozékokkal, az tudja, hogy milyen sokfélék lehetnek.

Nem beszélve arról, ha csapokra is szükség van. A KPE idom népszerűségét a költséghatékony mivoltának köszönheti. A vízvezetékek összeszerelése még annak sem fog gondot okozni, akinek ezelőtt még nem volt dolga KPE idommal és csővel. Annak ellenére, hogy egyszerűen méretre vágható és összeilleszthető, nagyon tartós rendszer hozható létre a segítségükkel.

Kategória
Címkék