"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Minden, ami fával kapcsolatos

Nézze meg a Famania.hu-n

Vannak dolgok, amelyek sohasem mennek ki a divatból és vannak olyan dolgok is, amelyek egyáltalán nem divatfüggőek. Ilyen például a fa is, mint anyag.

A fát még napjainkban is nagyon sok mindenre felhasználják, nézze meg a Famania.hu-n! Sőt, hogyha Ön is megkívánta ezt a természetes anyagot és szeretné a lakásában tudni, akkor innen meg is rendelheti azt, amit kiszemelt. Köztudott, hogy erdeink nagymértékben fogynak és itt nemcsak a hazánk erdejére kell gondolni, hanem a Föld erdeire. Éppen ennek köszönhetően, az anyag ára egyre magasabb és magasabb lesz. Mi mégis próbáljuk nagyon alacsony áron eljuttatni a vásárlóhoz ezáltal életet vinni a lakásába a műanyag helyett.

A késztermékek mellett impregnálást is vállalunk, amivel megnövelheti a élettartamát és esztétikáját is. Itt van a másik nagyon fontos szempont, amit a műanyaggal szemben itt megtalál, ez az esztétika. Nézze meg a Famania.hu-n hogy milyen jól néznek ki ezek a termékek és tekintse meg az árait is, majd döntse el mindenki, hogy megengedi-e magának.

Kategória
Címkék