"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Mikor lesz az Olaszország Velence kirándulás?

Olaszország Velence

Olaszország Velence

Mivel Velence mindenegyes évszakban gyönyörű, ezért gyakorlatilag bármikor érdemes lehet elindulni, a minél szélesebb körű világlátás érdekében. Amennyiben két legyet akar ütni egy csapásra, akkor azt ajánljuk,

hogy a kirándulás Olaszország Velence vidékére január végén vagy február elején legyen, hiszen ilyenkor van a híressé vált karnevál. Már lehet jelentkezni az Euro-Travel Utazási Irodánál is, hiszen a vállalat több időpontot is megadott a jelentkezők részére.

Olaszország Velence tehát felkereshető 2016-ban egészen pontosan január utolsó két hétvégéjén, illetve február első kettő hétvégéjén. A kirándulók maguk dönthetik el, hogy szállással vagy anélkül szeretnék a jegyeket lefoglalni, ezért ebből a szempontból is mérlegelni kell.

Talán érdemesebb az előbbi lehetőséget választani, hiszen nem egyszerű már ilyenkor normális alvóhelyet keríteni Olaszország Velence városában. Amikor valaki úgy dönt, hogy mégis maga szeretne hotelt foglalni, akkor sajnos arra számítania kell, hogy már csak a városon kívül talál majd magának szobát.

Kategória
Címkék