"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Megbízható produktum a baba mosószer

Baba mosószer

A rutinos anyukák, háziorvosok és a szakemberek is egyetértenek abban, hogy a csecsemő ruháit az első pár hónapban kötelező külön mosni a család többi ruháitól.

Ekkor pedig nem a megszokott mosógélekre, porokra kell támaszkodni, hanem a speciálisan erre kifejlesztett baba mosószer produktumra. Ennek igazi pozitívuma, hogy úgy lett előállítva, hogy ne tartalmazzon semmi olyan anyagot, ami rosszat tehet a kicsi baba bőrének. A gondot az jelentheti, hogy rengeteg esetben nem egyszerű a mosószerek közül kiválasztani a legjobbat, ami a baba ruhájának tisztítására alkalmas.

A hagyományos termékeknél a ruha szövetszálai között igen gyakran visszamarad mosószer és öblítő maradvány, ami aztán a kisbaba bőrével érintkezhet. Ezért is kell a baba mosószer termékeket használni. Szerencsére, hazánkban sok boltban és online áruházban megrendelhetőek azok a baba mosószer produktumok, melyek naturális komponensekre épülnek, ami semmilyen allergiás reakciót nem vált majd ki, és a csecsemő egy percig sem lesz nyugtalan.

Kategória
Címkék