"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A Makita akkus fúró csavarozó sokoldalúan alkalmazható

Akkus fúrócsavarozó

A sokoldalú megoldások nagyon fontos részét képezik a különféle szerszámgépeknek. A Makita akkus fúró csavarozó eredményesen alkalmazható, akár többféle munkafolyamat közben is.

Az akkumulátoros kialakítás már eleve nagy előny a hagyományos vezetékes szerszámgépekkel szemben. Sokkal könnyebb hordozni, nem kell a hosszabbítóval bajlódni, hogy elérhessünk vele a munkaterület minden részére. Mivel egy vezető gyártóról beszélünk, ezért a Makita akkus fúró csavarozó minősége sem lehet kérdéses. Remekül teszi a dolgát és csavarozóból könnyedén átalakíthatjuk fúrógéppé.

Ehhez elég csak néhány eszköz és a csavarozó fejet egy fúrófejre kell cserélnünk. A Makita akkus fúró csavarozó használatával, a nehezen hozzáférhető helyeken is dolgozhatunk, mivel sokkal kisebb, mint egy átlagos szerszámgép és ebben az esetben nem fogja a kábel akadályozni a munkánkat, mint más modellek esetében, amelyek nem akkumulátorral működnek.

A Makita akkus fúró csavarozó forgási sebessége könnyedén beállítható az adott feladathoz mérten és így még hatékonyabb munkát tudunk végezni.

Kategória
Címkék