"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Lpe cső beszerzése egyszerűen

LPE cső

Automata öntözőrendszer beszerzésén gondolkodik? Jó helyen jár, hiszen webáruházunkban minden ehhez szükséges kelléket optimális árban, kiváló minőségben vásárolhat meg. Az LPE cső és más csőrendszerek beszerelése lényegesen megkönnyítheti a kerti munkát.

Nem kell mást tennie, minthogy ellátogat oldalunkra, és a termékszűrő segítségével egyszerűen megkeresheti a szükséges alapanyagokat. Az LPE cső, más néven lágy polietilén cső, az öntözőrendszer kiépítéséhez elengedhetetlen kellék, maximális nyomástűrő képessége 3,2 bar.

Méretét tekintve többféle is megtalálható, de honlapunkon, a specifikációk alapján, termék összehasonlításra is lehetőség van, így könnyű a választás. Öntözőrendszer zónavezetékeként alkalmazzuk, de akár csepegtetőrendszer indítócsöveként, vagy szórófejbekötő csőként is használhatjuk.

Rugalmas, könnyen telepíthető. Az automata öntözőrendszer kiépítéséhez szükséges LPE cső és más eszközök megrendelése esetén igény szerint házhozszállítást biztosítunk, így akár már néhány napon belül élvezheti az öntözőrendszer nyújtotta frissességet kertjében.

Kategória
Címkék