"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Lefolyó dugulás megszüntetése a mester által

Lefolyó dugulás megszüntetése

Lefolyó dugulás megszüntetése

Hozzáértést kívánó munkálatok, kellemetlen szagok, kosz és piszok, mindezen tényezőkkel együtt jár a vízvezetékek eldugulásának nehézségei. Nem szeretné, ha csak egyszerűen eltűnne és Önnek a kisujját sem kellene megmozdítania, ráadásul ezután garantáltan hosszú ideig nem okozna problémát? A lefolyó dugulás megszüntetése igen is lehetséges, méghozzá professzionális módon és kétségbevonhatatlan eredménnyel. A háztartás bármelyik pontján jelentkezhet ez a kellemetlenség.

A konyhában a sok olaj, zsír és különböző ételmaradékok bekerülése a mosogató lefolyójába elkerülhetetlen és komoly duguláshoz vezet. Feloldani igen nehézkes, esetleg a vegyszeres tisztítószerek segíthetnek, de azok is csak ideiglenes megoldást nyújthatnak. Aztán térjünk át a mosdóra és a fürdőkádra, amibe rengeteg haj és szőr kerülhet nap mint nap a lefolyóba, sőt, sokan a mosógépből is a kádba engedik a vizet. Ebben az esetben a lefolyó dugulás megszüntetése már a vegyszeres szerek által sem igazán megy.

A WC-ről pedig már nem is beszélve, amibe olyan szerves anyagok is belekerülhetnek, mint például a tisztasági betét, ami ha komolyabban megtapad, szinte lehetetlen eltávolítani és csak gyűjti maga köré a további szennyeződést. Mit lehet ilyenkor tenni? Megszüntethető a dugulás Budapest szakképzett mestere által. Hol találhatja meg? A dugulaselharitomester.hu internetes oldalon, ráadásul nagyon sok hasznos információval, elérhetőséggel és árajánlatokkal együtt. A dugulás szintjétől függően, több eljárást is alkalmaz.

Történhet például víznyomásos technikával, tulajdonképpen ez egy gépezet, ami nagyobb nyomású vízsugárral öblíti ki a csöveket. A másik módszer lehet a spirállal történő tisztítás, ez abban az esetben ajánlatos, ha egy szilárd tárgy okozza a dugulást. Egy csőgörény végére az említett spirál kerül, amit végigvezetnek a csőrendszerben és ez teljesen megtisztítja a csövek falát a szennyeződéstől. Bármilyen dugulás Budapest területén és Pest megyében a szakember által gyorsan és egyszerűen megszüntethető.

Kategória
Címkék