"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Kismama kabát télre – Így ki lehet bírni a hideg hónapokat

téli kismama kabát

Téli kismama kabát

A téli hónapokban nincs könnyű dolguk a kismamáknak, hiszen pocakkal rétegesen öltözni, illetve olyan dzsekit beszerezni, amelyik pontosan illik a testre, viszonylag nehéz. De meg kell oldani, mert egy megfázással nemcsak a saját, hanem a baba egészségét is veszélyeztetheti a terhes nő. Az őszi és téli hónapokra igazán jól jöhet egy téli kismama kabát. Szerencsére vannak olyan kismamaboltok, mint például a bboom.hu webshop, ami minden évszakra kínál megfelelő ruházatot a várandósoknak.

Többféle kismamakabát típus közül választhatja ki mindenki az ízlésének és igényeinek megfelelő darabot. Vannak rövid és hosszú fazonok egyaránt. A rövid fazonú kismamakabátok nyilván az alacsonyabb hölgyeknek jelentenek megoldást, illetve azoknak is, akik sokat utaznak autóval, mert ezek lehetővé teszik számukra a kényelmes autóban ülést, valamint a be- és kiszállást. A hosszú fazonú kismamakabátok magas nőknek ideálisak, de azok szintén választhatnak ilyen modellt, akik sokat járnak-kelnek az utcán a hidegben.

Ha már van otthon egy gyermek, akivel rendszeresen jár játszótérre, óvodába, különböző programokra, akkor egy hosszú fazonú kismamakabát lesz a legjobb választás. A széles termékpaletta magába foglalja a kétfunkciós kismamakabátokat. Ezek két élethelyzetre nyújtanak megoldást, a várandósság hónapjaira, illetve a szülést követően lehet viselni kényelmes női kabátként. De még ennél is praktikusabb a háromfunkciós kismamakabát, ami azoknak a nőknek való, akik előre tudják, hogy hordozós anyukák lesznek.

Ugyanis ezek a fazonok hordhatóak nagy pocakkal, majd hordozós kabátként, aztán amikor a pici már nagyobb lesz, az anyuka használhatja elegáns típusként. Ez nemcsak praktikus megoldást kínál, hanem a lehető legköltséghatékonyabbat is. Egyetlen leendő anyukának sem mindegy, hogy mennyi pénzt ad ki a ruházatáért, hiszen a születendő picinek is mindent be kell szereznie. A bboom.hu webáruházban minden termék rendkívül kedvező áron vásárolható meg, ezért ide érdemes ellátogatnia, ha kismamaruházatot szeretne venni.

Kategória
Címkék