"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Kárpittisztítóval a folt a múlté

Kárpittisztító

Kárpittisztító

Akinek autója van, az tudja, hogy nem lehet eléggé ügyelni a belsejére. Az idő során bepiszkolódik valamilyen formában. Ma már szerencsére vannak kárpittisztító folyadékok és gépek is, amelyek segítségével könnyedén el lehet távolítani a makacs foltokat. Egy autóülésen sok folt keletkezhet, ami elcsúfítja a kárpitot. A nyári időszakban sokkal hamarabb bekövetkezik, ugyanis az ember izzad a melegben és a testnedvek elkerülhetetlenül bejutnak a kárpitba.

A családi autók is „veszélyben” vannak, ugyanis a gyerekektől nem lehet elvárni, hogy úgy vigyázzanak rá, mint a felnőttek. A kiömlött tea, a kekszmorzsa és egyéb étel-ital maradékok komoly foltot tudnak hagyni, amelyeknek eltávolítása olykor szakértő kezeket igényel.

Bármilyen kárpittisztító mellett is döntsön, mindegyik jó választás, hiszen a foltok mindkettővel eltűnnek. Keresse polcainkon a termékeket és elküldjük Önnek! Amennyiben kárpittisztító készülékre esett a választása és csak bérelni szeretné, akkor az sem akadály. Várjuk üzletünkben!

Kategória
Címkék