"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Jana cipő a hivatalos összeállításokhoz

Jana cipő

Elméletileg sokan tudják, hogy a tűsarkú cipő nem tesz jót a lábnak, mégsem találnak maguknak olyan, hétköznapokban is nyugodtan hordható cipőt, ami elegáns, de lehet járni is benne.

Ha ezzel a dilemmával küzd, akkor a Jana cipő éppen Önnek való! A csukott, szoknyához is remekül illő cipők kerekített orrésszel rendelkeznek, így nem csatlakoznak különösebben egyik divatirányhoz sem. A díszítésüket illetően visszafogottak, ezáltal az aznapi ruha összeállításról nem vonják el a figyelmet azzal, hogy túl hivalkodóak lennének. Nem túl magasak, de nem is törpesarkúak. A sarok szélessége éppen megfelelő ahhoz, hogy az is biztonsággal és kényelmesen tudja használni, aki nincs szokva az office öltözékhez.

Hivatalos helyeken való megjelenéshez az ilyen Jana cipő pontosan megfelelő. A valódi bőrnek köszönhetően pedig, természetes közegben lesz a lába, ami jobbat tesz neki az egész napos cipőhordás után, mintha valami műben lenne. A Jana cipő valódi egyéniséget kölcsönöz, még akkor is, ha megjelenésében nem túl harsány.

Kategória
Címkék