"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Itt sok az eladó légpuska!

Eladó légpuska

Egyre többen választják az önvédelmi boltokat akkor, amikor egy megbízhatóbb gazspray-t, airsoft fegyvert vagy bármilyen legális önvédelmi eszközt szeretnének beszerezni.

Mivel a Combat Zone igen ismert webshopnál az eladó légpuska olcsó és természetesen, kiváló minőségű, ezért innen megéri megrendelni a komplexebb termékeket is. Itt megtalálhatóak a gázrugós fajták is. Ezeknek az alapelve, hogy mivel a folyadékokkal ellentétben, a gázok összenyomhatóak, összenyomásuk közben energiát tudnak befogadni, így tárolni is. Ha a tulajdonos a fontos összenyomás alatt egy jól tömített henger-dugattyú párost használ, akkor a dugattyú tökéletesen kifelé fog rugózni az összenyomó erő megszűntekor.

Sokan rájöhettek már, hogy a bicikli pumpája is ilyen elven működik. Ezt az elvet alkalmazzák rengeteg egyéb esetben, mint például a különféle járművek lengéscsillapításakor. Fontos itt még kiemelni, hogy a gázrugó töltete lehet levegő vagy valamilyen inert gáz, mint például nitrogén. A www.combat-zone.hu oldalon az eladó légpuska nem drága.

Kategória
Címkék