"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

iPhone X tok ajándék gyanánt

Egyedi iPhone tok

Egyedi iPhone tok

Elég cikinek számít manapság törött telefonnal megjelenni egy társaságban. Ez az apró készülék többet árul el rólunk, mint azt gondolnánk. Az iPhone X tok több szempontból is előnyösnek számít. A széttört telefon ügyetlenséget és hanyagságot tükrözhet, amelyek nem valami pozitív tulajdonságok.

Egy baráti társaságban még csak-csak el lehet viselni az ezzel kapcsolatos poénokat, viszont egy olyan helyen, ahol fontos a megjelenés, elég kellemetlen lehet előkapni az olyan kütyüt, ami úgy néz ki, mintha átment volna rajta egy tank.

Éppen emiatt szükséges az iPhone X tok használata. Még akkor is, hogyha nem saját magunknak akarjuk beszerezni valamelyik modellt, hiszen szinte mindenkinek van egy olyan ismerőse, aki mestere a telefonok tönkretételének. Az ízlésesen kialakított iPhone X tok éppen emiatt ajándék gyanánt sem utolsó.

Függetlenül attól, hogy kié a telefon, az biztos, hogy bármikor el lehet ejteni véletlenül, viszont sokkal nagyobb az esély, hogy épen marad, ha van rajta egy iPhone X tok.

Kategória
Címkék