"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Ipari mobil klíma

Klíma

Klíma

Egy nagyobb ipari létesítményben minden készülékből nagyobb teljesítményű változatot kell vásárolnunk, mint egy lakásba. Ez igaz a párátlanító készülékekre, a levegőtisztítókra és a légkondicionálókra is. A klíma kerekekkel is rendelhető, mivel így sokkal könnyebben mozgathatjuk a gyár területén.

Az ipari mobil klíma befér akár egy felvonóba is és átfér egy ajtónyíláson is. A kis méretéhez képest igen nagy teljesítménnyel rendelkezik. Hiába ipari készülék, használatához elegendő a 230 Volt.

Olyan helyeken is jól használható, ahol nincs ipari áram bevezetve. Használata igen egyszerű. Sőt! Bekötésére sem kell sok időt fektetni. Néhány perc alatt használatba vehető. Természetesen egy nagyobb teljesítményű klíma nemcsak ipari területen alkalmazható.

A bolthely.hu oldalon a széleskörű kínálat lehetővé teszi olyan nagyteljesítményű klímák vásárlását is, amelyek többszintes családi otthonokban kiválóan megállják helyüket. Ráadásul a bolthely.hu oldalon található klímák nemcsak hűtéshez és fűtéshez vásárolhatók meg, de még a levegőt is tisztán tartják.

Kategória
Címkék