"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Infraszauna különleges technológiával

Szaunázás felsőfokon

A fejlődő technológiáknak köszönhetően, manapság már mindent beszerezhetünk az otthonunkba. A legmodernebb klímáktól, az okos redőnyökön át, egészen az infraszauna kellemes melegéig.

Egy kabin beszerelése nem vesz sok időt igénybe, viszont biztosítanunk kell néhány alapdolgot a bekötés előtt. Elsősorban helyre lesz szükség, ahol az infraszauna elhelyezhető. A másik lényeges dolog, a lakás villanyhálózatának az ellenőrzése, ugyanis ennek is megfelelőnek kell lennie az infraszauna használatához, mert megtörténhet, hogy a jelenlegi vezetékek nem bírják el a fogyasztást.

Ezért nem árt egy szakember tanácsát kikérni a témával kapcsolatban, de az infraszauna.hu weboldalon is feltehetjük a kérdéseinket a működésével kapcsolatban.

A legmodernebb változatokat a Full Spectrum infraszaunák jelentik, mivel ezek imitálják a leghatékonyabban a Nap természetes sugarait. A több férőhelyes változatokban úgy lettek elhelyezve a sugárzó panelek, hogy minden személyt egyenletesen melegítsenek a sugarak. A Full spektrum technológián kívül, választhatjuk a Carbon változatokat is.

Kategória
Címkék