"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Igazi felfrissülést nyújt a kombi szauna

Pihenés és egészség-megőrzés

Az egész héten át tartó munka minden embert kimerít, ezért a legtöbben keresnek valamilyen lehetőséget arra, hogy egy kicsit kipihenhessék magukat, illetve új erőre kapjanak. Egyre többek választása már a szauna, illetve a kombi szauna, aminek számtalan pozitív hatása ismert.

A magas hőmérséklet különösen igénybe veszi a vérkeringést és az immunrendszert, így erősíti ezeket. Természetesen, a szívbetegek, illetve keringési problémákkal küzdők óvatosabban kell használják a szaunát. A fokozott izzadásnak köszönhetően rengeteg méreganyag eltávozik a testből, ami fizikailag és szellemileg is jótékony. Magát a bőrt is tisztítja, illetve felfrissíti, továbbá segít az álmatlanságban szenvedőknek vagy az izomlázzal küzdőknek.

A kombi szauna infraszaunával is rendelkezik, ami néhány szempontból más, mint a hagyományos változat. Itt a levegő hőmérséklete alacsonyabb, ugyanis az infrasugarak melegítik a testet, amelyek a bőr alá hatolva alakulnak át hővé. Mivel mélyebb rétegekbe is bejutnak, jobban ki tudják fejteni hatásukat.

Kategória
Címkék