"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Homeopátiás szerek használata a mindennapokban

Homeopátiás készítmény

Homeopátiás készítmény

Webáruházunk többek között vény nélkül kapható gyógyszereket is forgalmaz. Ezek között találhatóak a homeopátiás szerek is, amelyek több mint kétszáz éves múltra tekintenek vissza. Ez idő alatt népszerűségük lassan, de biztosan növekszik.

A hivatalos orvoslás kiegészítő gyógymódként alkalmazza a homeopátiás szerek gyógyító mechanizmusait. Mivel a szerekben a felhasznált hatóanyagok minimális mennyiségben találhatóak meg, amelyek a szervezet öngyógyító mechanizmusait hivatottak aktiválni, így mellékhatásaik nincsenek. Ez az egyik fontos ok, amiért az emberek előszeretettel alkalmazzák őket.

Ugyanis sokak előtt ismert, hogy a mellékhatások további problémák kiváltói lehetnek. A homeopátiás szerek nem csak az emberi, hanem az állatgyógyászatban is kedveltek. Ugyanis a tenyészállatoknál különösen fontos, hogy a hús, illetve tej vagy tojás gyógyszermaradványok nélküli legyen.

A másik ok, hogy sok állattartó a tenyésztés során nem szívesen használ gyógyszereket, hiszen a homeopátia is kiválóan működik. Fontos, hogy a szereket olyan személy írja fel, aki tanulta s ismeri a hatásmechanizmusokat. 

Kategória
Címkék