"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Házépítésen gondolkodik? Zsákos beton!

zsákos beton

Zsákos beton

Nagyon sok olyan anyag elérhető a piacon, amelyek felhasználásával ma már gyorsan és precízen lehet elvégezni különféle lakásfelújítással vagy építkezéssel kapcsolatos munkákat. A zsákos beton ezek alkalmával szükséges lehet, hiszen, ha erős és egységes járófelületet szeretnénk kapni, akkor nélkülözhetetlen. Ez a termék azért kedvence a legtöbb szakembernek, mert bárhol használható és vízzel vegyítve máris kész.

Ha valaki vasbeton szerkezetet szeretne készíteni, a zsákos beton arra is tökéletesen megfelel. A legjobb tulajdonsága ennek a Baumit produktumnak, hogy kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, mivel fagyálló tulajdonsággal van felvértezve.

A szállítását ezeknek a 30 kilogrammos kiszereléseknek nagyobb teherszállítóval oldják meg, a kiszállításért a weboldalon megjelenített árat kell kifizetni. Egy raklapon 48 darab zsákos beton található, aminek összsúlya 1440 kilogramm. A megadott adatok alapján, a képzett szakemberek ki tudják számolni, hogy az adott munka elvégzéséhez mennyi anyag szükséges.

Kategória
Címkék