"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Hasznos kiegészítő a lengő törölközőtartó

lengő törölközőtartó

Lengő törölközőtartó

Gyakran előfordul, hogy bizonyos helyiségek, főleg ha azok valamelyike utólag lesz kialakítva, egyszerűen nincs rácsatlakoztatva a központi fűtési hálózatra, ezért ott külön módszerrel kell megoldani a melegítést. A fűtőtestként is üzemelő kivitelek mellett mindig jól jön egy hagyományos lengő törölközőtartó, ami segítségünkre van abban, hogy némelyik ruhadarabunk gyorsabban kerüljön felvehető állapotba a többihez képest.

A komfortszerelvenyshop.hu webfelületen könnyedén megtaláljuk azokat a kivételes termékeket, amelyek bizonyos esetekben a hasznunkra lehetnek. A már említett lengő törölközőtartó éppen ebbe a kategóriába tartozik. Egyszerűen kivételes a maga nemében, hiszen stílust is biztosít a jelenlétével, miközben hatékony munkát végez.

A 4 karos kivitel felületére tetszőlegesen elhelyezhetőek a kéztörlők, nadrágok, felsők, esetleg a fehérneműk, zoknik és egyéb darabok. A fürdőben szinte kihagyhatatlan berendezési tárgynak minősül a lengő törölközőtartó, ezért kerítsünk annak egy megfelelő helyet és ha még nem lenne, akkor gyorsan pótoljuk a hiányát!

Kategória
Címkék