"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Harcol a penész ellen a páramentesítő készülék

Páramentesítő készülék

Egy adott napon számtalan különböző részecskét lélegzünk be, a portól és a penészgombáktól megkezdve a nyilvános mosdó vagy tornaterem öltözőjének tisztítására használt mérgező vegyi anyagokig.

Ezen részecskék egy része megsokszorozódik a megfelelő környezetben, ami általában a meleg és nedves levegő. A páramentesítő készülék használata az otthonában gyorsan kiszívja a nedvességet a levegőből, csökkentve ezzel a részecskék szaporodási képességét.

De honnan is tudhatjuk, ha a levegő túl nedves? Mint mindennek, ennek is megvannak a maga ismérvei. Az egyik legegyszerűbb jel ami arra utal, hogy szükséges a páramentesítő készülék használata, a penészfolt.

Vegye szemügyre a mennyezetet a fürdőszobában, valamint a WC környékén és a zuhanyzó körül! Amennyiben kicsi sötét foltokat lát, akkor az otthonában is felütötte fejét a penész és tanácsos befektetni egy páramentesítő készülékbe. A párátlanító nemcsak segíthet a penész elleni küzdelemben, hanem a tiszta levegő megőrzésében is, így a jövőben megelőzhető lesz a penészesedés.

Kategória
Címkék