"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Gyorsan használatba vehető az irodakonténer

irodakonténer

Irodakonténer

Vannak olyan extrém esetek, amikor nagyon sürgősen szükség van egy irodára, ahol el lehet kezdeni a munkát. Egy kitelepülés alkalmával, rendezvényszervezésnél, építkezésnél, fakitermelés területén nem biztos, hogy épített környezet áll a rendelkezésünkre. Szerencsére nem kell várni heteket, amíg elkészül egy ideiglenes munkapont, ugyanis az irodakonténer azonnal igénybe vehető.

Csupán megfelelően egyenletes felszínt kell biztosítani és máris lehelyezhető. A kimondottan komplex rendszerek több kivitelben elérhetőek. Standard kialakításban, de szaniterrel és tusolóval kiegészítve egyaránt igényelhető. Az irodakonténer remek hőszigeteléssel, klímával érkezik, így csak csatlakoztatni kell azt az energiahálózatra és utána használatba vehető.

Még arra is van mód, hogy teljesen a saját igényeinknek megfelelően állíttassunk elő egy ilyen egységet. Amennyiben speciális elvárásaink lennének az irodakonténer tervezését illetően, akkor a gstgroup.hu szakemberei örömmel állnak a rendelkezésünkre. Vázoljuk fel az igényeinket és hamarosan elkészül a munkát megkönnyítő új állomás.

Kategória
Címkék