"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Gumírozott súlytárcsa az otthoni edzéshez

Gumírozott súlytárcsa

Súlyzós edzést nemcsak annak érdemes végezni, aki izmosodni szeretne, hanem annak is, akinek a fogyás a célja, illetve a formásodás és a szebb vonalak elérése. Hiszen a súlyokkal végzett gyakorlatok hatására felgyorsul az anyagcsere, így a fogyás és a lerakódott méreganyagok, zsírréteg lebomlása is.

Tehát, a gumírozott súlytárcsa bárkinek jól jöhet, aki otthon szeretne néhanapján vagy rendszeresen mozogni, ugyanis többféle célra is használható. Rövid vagy hosszú, illetve egyenes vagy franciarúdra helyezve, számtalan gyakorlat végezhető vele, amelyek a kar, a felsőtest, a comb és a fenék izmait is megdolgoztatják.

Ugyanakkor egy gumírozott súlytárcsa önmagában is hasznosítható, hiszen a csúszásmentes felületének köszönhetően, kézben is lehet fogni. Érdemes különféle méretben beszerezni, illetve eltérő súlyú változatokban, mert így remekül lehet majd váltogatni az edzések intenzitását. Látogasson el a www.tacticsport.hu weboldalra, válasszon ki néhány modellt és meglátja, a gumírozott súlytárcsa hű társa lesz majd az aktív életmód kialakításában!

Kategória
Címkék