"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Fejhallgató mikrofonnal telefonáláshoz

Fejhallgató mikrofonnal

Fejhallgató mikrofonnal

Vezetés közben tilos a telefont használni, hiszen eltereli a sofőr figyelmét, ám a fontos hívásokat ilyenkor is el lehet intézni egy apró műszer segítségével. A fejhallgató mikrofonnal lehetővé teszi, hogy telefonáljunk anélkül, hogy fél kézzel a mobilt kellene fogni. Praktikus találmány lehet sok ember számára, de oda kell figyelni, hogy ha valaki nem képes több dologra odafigyelni egyszerre, akkor inkább hanyagolja a telefonálást, még ezzel az eszközzel is.

Ugyanakkor a fejhallgató mikrofonnal megkönnyítheti például a szervező munkakörrel foglalkozó emberek dolgát, akiknek telefonálniuk kell, miközben mindkét kezük tele van, vagy az egyszerre telefonáló és számítógépen dolgozó emberek munkáját.

A fejhallgató mikrofonnal kiegészítve több mint egy fülhallgató, ami csak zenehallgatásra alkalmazható, hiszen nemcsak mi hallunk vele, hanem tovább adja azt, amit mi mondunk. Nagy választékból lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja a megfelelő darabot, legyen az akármilyen színű, kialakítású, formájú, zajszűrős vagy direkt sportoláshoz kialakított.

Kategória
Címkék