"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Fehérarany eljegyzési gyűrű az igények szerint

Fehérarany eljegyzési gyűrű

Fehérarany eljegyzési gyűrű

Az egyik legszebb érzés két ember között a szeretet. Amikor ezt a kötődést a fehérarany eljegyzési gyűrű is megpecsételi, akkor már szinte elválaszthatatlanná válik a pár. A meglepetés ereje és az esemény előtti izgalom igazán emlékezetessé teheti azt. Egyes helyeken még eljegyzési partikat is szerveznek ezen alkalomból. Ilyenkor természetesen, mindenki a fehérarany eljegyzési gyűrű látványára kíváncsi.

Ezért is nyomja nagy felelősség a jövendőbeli férj vállát, amikor kiválasztja az ideális darabot a szerelmének. Azért, hogy senkiben ne merülhessen fel a kétely, hogy a gyűrű nem aranyból van, érdemes olyan finoman kidolgozott és letisztult darabot választani, amelyik magán hordja az előkelőség jegyeit.

Mindenekelőtt ki kell puhatolni, hogy a jövendőbeli mennyire lenne megelégedve azzal, ha egy különleges fehérarany eljegyzési gyűrű csillogna az ujján, nem pedig egy sárga- vagy rózsaarany darab. Ez azért is fontos, mert nem mindenki szereti a fehér aranyat, mivel attól tartanak, hogy véletlenül összetéveszti a rokonság egy ezüst gyűrűvel, aminek az értéke meg sem közelíti az aranyét.

Ha már meggyőződött arról, hogy ez a fajta nemesfém megfelelő lesz, akkor tekintse meg a White & Black fehérarany eljegyzési gyűrű kollekcióját, amiben nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy mindenféle típusú menyasszonynak a kedvére tegyenek. Megtalálható itt az egyszerű, kis gyémántköves szolid darabtól kezdve, egészen a hatalmas kővel ellátott, különleges mintával díszített White & Black fehérarany eljegyzési gyűrű is.

Lehetősége van a vásárlónak arra, hogy egy bizonyos mértékig változtatást kérjen az ékszer megjelenését illetően. Más anyagból is elkészíttetheti a kiválasztott darabot, de akár más követ is kérhet bele. A leánykérés után, a White & Black fehérarany eljegyzési gyűrű méretre szabható, vagyis ha túl nagy, kivágnak belőle, ha pedig kicsi, akkor hozzátoldanak. Akár a menyasszony is kérhet módosítást rajta, vagyis kicseréltetheti a követ, ha akarja. A munkálat volumenétől függ, hogy mennyibe fog kerülni.

Kategória
Címkék