"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Ezek az adókedvezmények vonatkoznak 2018-ban a magán egészségbiztosításra!

Biztonságot teremt

Amikor a magyar egészségügy kerül szóba, akkor elég lehangoló hírek szoktak elhangzani. Orvoshiány, korszerűtlen felszerelések, rossz korházi körülmények. Csak reménykedhetünk benne, hogy ez hamarosan változni fog. A magán egészségbiztosítás olyan szolgáltatást jelent, ami a lehető legkorszerűbb ellátást biztosítja, a magas szinten felszerelt magánklinikáknak köszönhetően. A havi díjak kialakítása elég változó, mivel ezeket sok tényező befolyásolja.

Nem mindegy, hogy a biztosítást igénylő személynek milyen az egészségi állapota és a megfelelő csomagajánlat kiválasztása érdekében, figyelembe van véve az életkor is. A magán egészségbiztosítás önmagában egy hasznos dolog, azonban sokan inkább hanyagolják ennek az igénybevételét, mivel gyakran előfordult, hogy a biztosítók arcátlanul erőltették a különféle ajánlataikat az ügyfelekre, hogy azoktól minél magasabb havidíjat szedhessenek be.

Azért, hogy a magán egészségbiztosítás minél kényelmesebb legyen és annak érdekében, hogy megtudhassunk ezzel kapcsolatban minden információt, létrejött a GRANTIS. A cél nem az eladás, hanem az informálás. Így az ügyfelek mindent megtudhatnak a magán egészségbiztosítás részleteivel kapcsolatban. Az ebf.hu azért jött létre, hogy mindenkinek bemutathassa a biztosítók ajánlatait. Rengeteg csomag közül lehet választani és nehéz eldönteni, hogy melyik lenne a leginkább célravezető. Viszont, ezzel a segítséggel és néhány adat megadásával mindenki maga döntheti el, hogy melyik lenne az igényeinek megfelelő szolgáltatás.

Ezt a szolgáltatást nem az ügyfeleknek kell kifizetniük, mivel az ebf.hu által megkötött szerződéseket a biztosítók fogják sikerdíjjal jutalmazni. A magán egészségbiztosítás többféle szolgáltatásra kiterjed. Teljes körű járó- és fekvőbeteg ellátás, a betegszállítást szintén nagyon sokan szokták igénybe venni és az olyan speciális metódusok is lehetségessé válnak többek között, mint az őssejt levétel. A magán egészségbiztosítás lehetővé teszi, hogy akár külföldön is ellátásban részesüljenek az ügyfelek.

Kategória
Címkék