"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Esküvőszervezés tippek: mire kell figyelni a nagy nap előtt?

esküvő megszervezés

Esküvő megszervezés

Esküvő előtt rengeteg szervezés, odafigyelés szükséges annak érdekében, hogy a nagy esemény minden pillanata tökéletes lehessen. Minden nagyon fontos, de talán a helyszín az, amivel konkrétan csodálatossá varázsolható az esemény, illetve ahol a fiatalok elbűvölhetik a tisztelt meghívottakat. Nem is gondolná az ember elsőre, hogy mennyi mindenre kell figyelni egy esküvő megszervezésénél. Kezdve a vendégváró falatok kiválasztásától, a polgári és templomi esküvőn keresztül az ebéden át, egészen a bőséges, ínycsiklandozó vacsoráig, italokig, mindenre figyelni kell.

A zene szintén rendkívül lényeges. A szabadtéri szertartás tökéletes döntés, a helyszín szempontjából ideális választás lehet a Fenyőharaszt Kastélyszálló. Itt a helyszínen történik az anyakönyvi bejegyzés, tehát nem csupán egy megjátszott ceremónia tanúi lehetnek a vendégek. A fiatal pár döntheti el a polgári szertartás időpontját és menetét, sőt, még az ünnepi beszéd szövegét is ők állíthatják össze.

Ezt követi minden házasságkötésnél a gazdag vacsora a szabadtéri partisátor alatt. Az esküvői menü minősége a legmagasabb kell legyen, amit a szakácsok a fiatalok kívánsága szerint állítanak össze. Amennyiben nincs ötletük a menüt illetően, akkor tanácsokkal is ellátják őket. Egyszerűen lenyűgöző környezetben tölthetik a fiatalok életük eddigi legfontosabb napját a meghívottakkal, hiszen a Fenyőharaszt Kastélyszálló pontosan ilyen esküvői helyszín.

Pest megyében, Budapesttől 50 km-re található, exkluzív, zöld környezetben, egy őspark szívében. Mivel az esküvőn szeszesitalokat is fogyasztanak a vendégek, illetve a fergeteges szórakozás, tánc után elfáradnak, ezért reggel jólesik nekik, ha egy kényelmes szobában pihenhetnek. A kastélyszálló színvonalas szállást is biztosít számukra. Ha a fiatalok úgy érzik, hogy szakemberekre bíznák az esemény lebonyolítását, erre is van lehetőség. Komplett esküvőszervezés áll a rendelkezésükre, mindezt 15 évnyi tapasztalattal. Az esküvővel kapcsolatos további információkra rábukkanhatnak az eskuvonkhelyszine.hu weboldalon.

Kategória
Címkék